Tlf.nr.: 46 99 30 50

Her finder du ScanSleep

KØBENHAVN

Cort Adelers Gade 9, st.th
1053 København K

VEJLE 

Havnegade 30, 1 sal
7100 Vejle

Organisation

Her finder du en kort præsentation af vores specialister og deres respektive uddannelse, erfaring og kompetence:

 

Leder af ScanSleep Torben Jager Petersen
Torben tegner ScanSleep og er ansvarlig for ScanSleep uden for det medicinske område. Han er akkrediteret adfærdsmedicinsk søvnspecialist og er autoriseret psykolog med speciale i kognitiv adfærdsterapi. Han behandler også almenpsykologiske problematikker og har særlige kompetencer inden for søvn og stress. Torben har siden 2007 været tæt knyttet til ScanSleep, hvor han har stået for den adfærdsmedicinske behandling af søvnproblemer samt været koordinator for gennemførelse af adskillige medicinske søvnstudier.

Læge Niels Petri

Søvnspecialist, akkrediteret af den Europæiske Søvnforsknings Forening, ESRS.

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme. Har siden 80’erne været beskæftiget med søvnsygdomme. Var i mange år leder af søvnklinikken Nykøbing Falster Sygehus. Har forsket i søvnapnø og skrevet videnskabelige artikler om behandling med UPPP og tandskinner. Har været medforfatter til en dansk lærebog om søvnsygdomme.

Læge Franck

Franck B Loud, dr.med.

Virksomhedsansvarlig læge og ansvarlig for forskning og kliniske afprøvninger.

Kommunikationschef Bente Arberg
Bente tager sig af kommunikationen med patienter, kunder og øvrige henvendelser samt administrativt arbejde. Hun koordinerer den samlede aktivitet i ScanSleep, og vil ofte være den, man først møder, når man henvender sig til ScanSleep. Bente har mange års erfaring fra medicinalindustrien og dagspressen.

Sygeplejerske og søvnterapeut Karen Nebel
Karen er specialuddannet søvnterapeut, og behandler i det adfærdsmedicinske søvnforløb. Desuden er Karen også ansvarlig for CPAP-behandlingen og har mange års erfaring indenfor dette område.

Søvnterapeut Susse Bredahl
Susse er specialuddannet søvnterapeut og behandler i det adfærdsmedicinske søvnforløb. Hun er efteruddannet i kognitiv adfærdsterapi. Susse har en baggrund som konsulent i medicinalbranchen og har desuden arbejdet flere år med undervisning og coaching af medarbejdere indenfor kommunikation og personlig udvikling.

Sygeplejerske og søvnterapeut Birgitte Brandt Lassen
Birgitte har arbejdet med søvn og respiration i 25 år, og har lige så lang erfaring med CPAP behandling. Hun arbejder som søvnterapeut og bliver løbende superviseret af Torben Jager Petersen.

Sygeplejerske og søvnterapeut Alma Waagstein
Sygeplejerske Alma Waagstein er under uddannelse til søvnterapeut og bliver løbende visiteret af Karen Nebel og Torben Jager Petersen.

Foredragsholder Marian Petersen
Marian er sygeplejerske og har en doktorgrad i medicinsk videnskab inden for søvn og seksualitet. Marian har de sidste 12 år arbejdet med forskning omkring søvn og søvnsygdomme, samt søvnens betydning - hos raske såvel som hos syge. Er desuden medforfatter til pjecen "Fakta om spæd- og småbørns søvn". 

Senior konsulent Søren Berg

Søren er rådgiver for ScanSleep og er medstifter af det gamle ScanSleep. Han er associeret professor i medicin ved Universitetet i Lund og akkrediteret søvnmedicinsk specialist.

 

5 gode grunde!

1. Danmarks førende private søvninstitut

2. Mange års erfaring med behandling af søvnsygdomme.

3. Behandling udført af specialuddannet personale.

4. Hurtig behandling - ingen ventetid.

5. Kontakt os, når det passer dig.

Nyhedsbrev