About Scansleep

Tlf.nr.: 46 99 30 50

Her finder du ScanSleep

KØBENHAVN

Cort Adelers Gade 9, st.th
1053 København K

VEJLE 

Havnegade 30, 1 sal
7100 Vejle

Management

Below you will find a brief presentation of our specialists and their training, experience and competences:

 

Managing director Henrik Rask
Henrik Rask contributes to Scansleep with his many years of experience in management, marketing, finance and IT.

 

Læge Niels Petri

Søvnspecialist, akkrediteret af den Europæiske Søvnforsknings Forening, ESRS.

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme. Har siden 80’erne været beskæftiget med søvnsygdomme. Var i mange år leder af søvnklinikken Nykøbing Falster Sygehus. Har forsket i søvnapnø og skrevet videnskabelige artikler om behandling med UPPP og tandskinner. Har været medforfatter til en dansk lærebog om søvnsygdomme.

Læge Franck

Franck B Loud, dr.med.

Virksomhedsansvarlig læge og ansvarlig for forskning og kliniske afprøvninger.

Kommunikationschef Bente Arberg
Bente tager sig af kommunikationen med patienter, kunder og øvrige henvendelser samt administrativt arbejde. Hun koordinerer den samlede aktivitet i ScanSleep, og vil ofte være den, man først møder, når man henvender sig til ScanSleep. Bente har mange års erfaring fra medicinalindustrien og dagspressen.

Sygeplejerske og søvnterapeut Karen Nebel
Karen er specialuddannet søvnterapeut, og behandler i det adfærdsmedicinske søvnforløb. Desuden er Karen også ansvarlig for CPAP-behandlingen og har mange års erfaring indenfor dette område.

Søvnterapeut Susse Bredahl
Susse er specialuddannet søvnterapeut og behandler i det adfærdsmedicinske søvnforløb. Hun er efteruddannet i kognitiv adfærdsterapi. Susse har en baggrund som konsulent i medicinalbranchen og har desuden arbejdet flere år med undervisning og coaching af medarbejdere indenfor kommunikation og personlig udvikling.

Sygeplejerske og søvnterapeut Birgitte Brandt Lassen
Birgitte har arbejdet med søvn og respiration i 25 år, og har lige så lang erfaring med CPAP behandling. Hun arbejder som søvnterapeut og bliver løbende superviseret af Torben Jager Petersen.

Sygeplejerske og søvnterapeut Alma Waagstein
Sygeplejerske Alma Waagstein er under uddannelse til søvnterapeut og bliver løbende visiteret af Karen Nebel og Torben Jager Petersen.

Foredragsholder Marian Petersen
Marian er sygeplejerske og har en doktorgrad i medicinsk videnskab inden for søvn og seksualitet. Marian har de sidste 12 år arbejdet med forskning omkring søvn og søvnsygdomme, samt søvnens betydning - hos raske såvel som hos syge. Er desuden medforfatter til pjecen "Fakta om spæd- og småbørns søvn". 

Associate Professor Søren Berg
Associate Professor of Medicine at Lund University and accredited sleep medicine specialist. Søren Berg is co-founder of Scansleep and has for many years worked with development and evaluation of recording methods for diagnosing respiratory disorders related to upper respiratory tract. He has the responsibility for Scansleep's research, clinical trials and registration methods.

CLINICAL TRIALS

We do clinical trials for developers of sleep medication. 

You will find ScanSleep Clinical trials on three sites in Denmark – one in Copenhagen, one in Århus and one in Kolding. 

Our staff is certified and trained in as well GCP as in handling of the various procedures that come with a clinical trial.

Ongoing trials

Newsletter