Tlf.nr.: 46 99 30 50

Her finder du ScanSleep

KØBENHAVN

Cort Adelers Gade 9, st.th
1053 København K

HØJER 

Strandvej 2
6280 Højer

ScanSleep - søvnmedicinsk klinik

ScanSleep er Danmarks førende søvnspecialistklinik med afdelinger i København og Vejle. Vi råder både over en medicinsk og en adfærdsmedicinsk søvnekspert, hvilket giver en unik tværfaglig behandling, der fremmer behandlingseffekt og compliance. Vores medarbejdere er blandt de fremmeste på deres respektive fagområde – og via et stærkt nordisk netværk kan vi trække på nordens førende eksperter inden for det søvnmedicinske område.

Vi er en af de få klinikker i Danmark, der kan varetage gennemførelse af de meget specialiserede undersøgelser (Kardio-respiratorisk monitorering, PolySomnoGrafi, PSG, og Multipel Søvn Latens Test, MSLT) og behandlinger af søvnsygdomme. Det er vores formål at hjælpe mennesker med søvnproblemer, søvnsygdomme, træthed, søvnløshed og døgnrytmeforstyrrelser ved at tilbyde rådgivning, undersøgelse, diagnostik og behandling.

Scansleep vil desuden udbrede kendskab til søvn, søvnens fysiologi samt den normale søvns betydning for helbred og livskvalitet. Vi lægger stor vægt på åbenhed, ærlighed og respekt.

5 gode grunde!

1. Danmarks førende private søvninstitut

2. Mange års erfaring med behandling af søvnsygdomme.

3. Behandling udført af specialuddannet personale.

4. Hurtig behandling - ingen ventetid.

5. Kontakt os, når det passer dig.

Nyhedsbrev