Tlf.nr.: 46 99 30 50

Her finder du ScanSleep

KØBENHAVN

Cort Adelers Gade 9, st.th
1053 København K

BALLERUP

WTC-Healthcare, Borupvang 3C
2750 Ballerup

VEJLE 

Havnegade 30, 1 sal
7100 Vejle

Nætterne var et mareridt

Efter syv års massive søvnproblemer havde jeg prøvet alt. Sovepiller, melatonin, meditation, akupunktur, hård sport, blød sport og yoga.

Jeg kunne ikke længere falde i søvn på naturlig vis. Uden sovemedicin sov jeg 2-4 timer hver eneste nat – uden undtagelse. Den manglende søvn fik jeg aldrig indhentet. Kroppen var som i konstant alarmberedskab. Ubehaget herved var ubeskriveligt.

I januar 2015 kom jeg i søvnbehandling hos Scansleep. Mit søvnproblem fik diagnosen psykofysiologisk insomni. Den diagnose betyder, at søvnproblematikken ikke har en fysisk årsag. Efter undersøgelser, analyser og samtaler med Scansleeps søvnspecialist Torben Jager Petersen blev der lagt en søvn-terapeutisk plan for mig. Den indeholdt både søvnregistrering, søvnrestriktioner, opfølgende samtaler og livstilsændringer. Ret hurtigt indtrådte en mærkbar forbedring af søvnens kvalitet og min evne til at falde i søvn. Selve forløbet kostede disciplin og en stor indsats af mig selv, men resultaterne overgik mine vildeste forventninger.

Efter små to måneder var min søvn næsten normaliseret. Men jeg skal formentlig i al fremtid være opmærksom på de små signaler fra kroppen, som kan vise om jeg er på vej ind i den onde søvn-spiral igen. Men nu kender jeg teknikkerne, som kan afhjælpe problemerne. Set i bakspejlet – så skulle jeg have søgt hjælpen, der hvor ekspertisen er, for længe siden.

Lotte Lambæk, Esbjerg
www.lottelambaek.com

Nyhedsbrev