Her finder du ScanSleep

KØBENHAVN

Cort Adelers Gade 9, st.th
1053 København K
Tlf. 46 99 30 50

HILLERØD

Tietgentsvej 27
3400 Hillerød
Tlf. 46 99 30 50

Insomnibehandling

Søvnløshed eller insomni bør tages alvorligt, før det fører til sygemelding, angst eller svær depression. Vi kender alle til ikke at kunne sove, men er det over en længere periode, er det måske tid til at søge professionel hjælp.

Behandling

Ofte er årsagen til søvnløshed en blanding af fysiske og psykiske problematikker, hvor det er nødvendigt at få specialist-hjælp hos både læge og psykolog. Hos ScanSleep bliver insomnipatienter først tilset af vores læge for derefter at blive tilbudt et terapiforløb hos vores psykolog, hvis det er nødvendigt. Begge er specialuddannede og har stor erfaring med at behandle søvnløshed.

Terapi

Når du er i terapi i ScanSleep, kortlægger vi sammen dine søvnvaner og rutiner, og vi ser på, hvad der fungerer og ikke fungerer i forhold til din søvn. Ofte er det tilstrækkeligt, kun at arbejde med din søvn, men til tider kan være gavnligt også at inddrage andre områder i dit liv, som kan have betydning for dit problem. Det kan være arbejde, forhold til din partner, sorg etc.

Metoder


I vores behandling anvender vi de metoder, der er størst videnskabelig dokumentation for og bedst erfaring med. Først og fremmest er det kognitiv adfærdsterapi, men vi kan også benytte andre metoder såsom mindfulness og ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Alt foregår på dine præmisser.

Et forløb strækker sig typisk over 6 timer og varer cirka 3 måneder. Vi tilbyder også gruppeterapi.

Ønsker du at vide mere, så kontakt os på 4699 3050 eller send en mail til scansleep@noSpamscansleep.dk

 

Nyhedsbrev