Organisation

Her finder du en kort præsentation af vores specialister og deres respektive uddannelse, erfaring og kompetence:

TORBEN JAGER PETERSEN
LEDER AF SCANSLEEP

Torben tegner ScanSleep og er ansvarlig for ScanSleep uden for det medicinske område. Han er akkrediteret adfærdsmedicinsk søvnspecialist og er autoriseret psykolog med speciale i kognitiv adfærdsterapi. Han behandler også almenpsykologiske problematikker og har særlige kompetencer inden for søvn og stress. Torben har siden 2007 været tæt knyttet til ScanSleep, hvor han har stået for den adfærdsmedicinske behandling af søvnproblemer samt været koordinator for gennemførelse af adskillige medicinske søvnstudier.

NIELS PETRI
LÆGE

Søvnspecialist, akkrediteret af den Europæiske Søvnforsknings Forening, ESRS.

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme. Har siden 80’erne været beskæftiget med søvnsygdomme. Var i mange år leder af søvnklinikken Nykøbing Falster Sygehus. Har forsket i søvnapnø og skrevet videnskabelige artikler om behandling med UPPP og tandskinner. Har været medforfatter til en dansk lærebog om søvnsygdomme.

FRANCK B. LOUD
LÆGE, DR.MED.

Virksomhedsansvarlig læge og ansvarlig for forskning og kliniske afprøvninger.

BENTE ARBERG
KOMMUNIKATIONSCHEF

Bente tager sig af kommunikationen med patienter, kunder og øvrige henvendelser samt administrativt arbejde. Hun koordinerer den samlede aktivitet i ScanSleep, og vil ofte være den, man først møder, når man henvender sig til ScanSleep. Bente har mange års erfaring fra medicinalindustrien og dagspressen.

KAREN NEBEL
SYGEPLEJERSKE OG SØVNTERAPEUT

Karen er specialuddannet søvnterapeut, og behandler i det adfærdsmedicinske søvnforløb. Desuden er Karen også ansvarlig for CPAP-behandlingen og har mange års erfaring indenfor dette område.

BIRGITTE BRANDT LASSEN
SYGEPLEJERSKE OG SØVNTERAPEUT

Birgitte har arbejdet med søvn og respiration i 25 år, og har lige så lang erfaring med CPAP behandling. Hun arbejder som søvnterapeut og bliver løbende superviseret af Torben Jager Petersen.

MARIAN PETERSEN
FOREDRAGSHOLDER

Marian er sygeplejerske og har en doktorgrad i medicinsk videnskab inden for søvn og seksualitet. Marian har de sidste 12 år arbejdet med forskning omkring søvn og søvnsygdomme, samt søvnens betydning - hos raske såvel som hos syge. Er desuden medforfatter til pjecen "Fakta om spæd- og småbørns søvn".