Om søvnapnø

God søvn er vigtig for vores helbred og for, at vi føler os sunde og raske. Men desværre er dårlig og forstyrret søvn udbredt blandt alt for mange danskere.

Symptomer på søvnapnø

Nogle af de hyppigste tegn på søvnapnø er snorken og vejrtrækningspauser under din søvn. Du vil ofte også føle dig ukoncentreret og træt om dagen, og måske falder du i søvn på upassende tidspunkter og steder.

Dårlig søvnkvalitet

Du mærker måske ikke selv, at du holder pause i din vejrtrækning, men når søvnen forstyrres, er der ikke nogen længerevarende stabil søvn i samme søvnstadie, og din søvn bliver af dårlig kvalitet.

Hjertekarsygdomme og trafikulykker

Søvnapnø belaster din krop, og du har en øget risiko for hjertekarsygdomme. Ligeledes er der en sammenhæng mellem diabetes 2 og søvnapnø, øget risiko for trafik- og arbejdsulykker, nedsat social kompetence og nedsat professionel produktivitet på arbejdspladsen.

Behandling af søvnapnø

Søvnapnø kan behandles effektivt, og det er vigtigt at søge professionel hjælp ved mistanke om søvnapnø. Hos ScanSleep behandler vi mange, som lider af søvnapnø med Auto-CPAP (Continuous Positive Airway Pressure).

Hvorfor vælge ScanSleep

ScanSleep er din garant for en tryg og sikker behandling. Vi sætter dig og din behandling i fokus og sørger for, at du til enhver tid har adgang til råd og vejledning.